van tukker tot voorbij de romeinen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1.071 - 1.080 van 1.138:

Aaltje Klifman is overleden op 19 juli 1945 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Nijenhuis is overleden op 28 augustus 1945 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Henderika Diena Borghardt is overleden op 2 september 1945 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Roelof Oljans is overleden op 5 februari 1946 te Westerbork. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Westerbork » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Pluim is overleden op 16 februari 1946 te Schonebeek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Schonebeek » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Roelof Oljans is overleden op 5 april 1946 te Westerbork. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Westerbork » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jantje Groote is overleden op 15 augustus 1947 te Coevorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Coevorden » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Mozes Salomon Boekbinder is overleden op 24 september 1947 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Walda is overleden op 8 januari 1948 te Norg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Norg » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Roelof Oldejans is overleden op 9 december 1948 te Zuidwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidwolde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.