Stamboom Groot, Schellinkhout » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 91 - 100 van 128:

Matthijs van der Lee en Jantje Boots zijn getrouwd op 28 april 1805 in Nibbixwoud. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Nibbixwoud » Katholieke trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Cornelia Bastiaans Groot is geboren op 6 februari 1806 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Arien Breed is geboren op 18 februari 1806 te Abbekerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Abbekerk » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Adolf Jansz Smit is geboren op 22 januari 1807 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Dieuwertje Dirks Rood is geboren op 17 mei 1807 te Wervershoof. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Wervershoof » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Dirk Groot is geboren op 6 juni 1807 te Nibbixwoud. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Nibbixwoud » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Cornelis Nansz Nieuwboer en Antje Dirks Berkhout zijn getrouwd op 7 juni 1807 in Wervershoof. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Wervershoof » Katholieke trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Trijntje Commandeur is geboren op 9 juni 1808 te Nibbixwoud. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Nibbixwoud » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jacob Claasz Bakker is overleden op 31 augustus 1808 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Register van overledenen.

Bekijk suggestie

Jacob Claasz Bakker is overleden op 31 augustus 1808 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.