Genealogie Witte » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 601 - 604 van 604:

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maartje Klaartje Witte (overleden in 1962), een kind van Jacob Witte en Leentje Dirks Tanis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Wilhelmina Jacoba de Leeuw (overleden in 1965), een kind van Petrus de Leeuw en Jacoba Geertruida Schouten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus Augustinus Buijs (overleden in 1967), een kind van Cornelis Buijs en Maria Elisabeth Takx, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Vecht en Venen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Herman Wilhelm van Eck (overleden in 1967), een kind van Herman Wilhelm van Eck en Jannigje Rooijen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.