Genealogie Witte » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 122:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelis Smit (1864-1940) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelis Smit.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelis Smit (1864-1944) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelis Smit.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Hopman (1865-1931) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Hopman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Aart van Dorrestein (1866-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Aart van Dorrestein.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes van den Berg (1869-1895) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes van den Berg.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Antje Witte (1872-1927) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Antje Witte.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Antonia Zieltjes (1875-1958) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Antonia Zieltjes.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes van Zeeland (1875-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes van Zeeland.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Petrus van der Linden (1876-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Petrus van der Linden.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Geertruida Middelman (1876-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Geertruida Middelman.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.